Home Aparate de sudura second hand Aparate de Sudura Second Hand
Aparate de Sudura Second Hand PDF Imprimare Email
Aparate de sudura second hand
Scris de mihaela86   
Luni, 23 Mai 2011 06:57
Aparatele de sudura sunt unelte foarte importante in gospodarie. Sunt necesare in reamenajarea locuintei, in realizarea unei curti interioare, dar si in alte situatii in locuinta. Piata ofera nenumarate modele si variante de aparate de sudura, insa pentru persoanele care au nevoie de un aparat de sudura foarte rar, acestea nu sunt o investitie. Pentru aceste situatii exista aparatele de sudura second hand. Aparatele de sudura second hand pot fi destinate amatorilor sau pot fi profesionale. De asemenea, aparatele de sudura second hand pot fi traditionale sau pot avea functii moderne, de exemplu laserul. Aparatele de sudura second hand au aceleasi functii si caracteristici, diferenta o face faptul ca nu sunt noi.

Aparatele de sudura second hand sunt aparatele cumparate de la alte persoane, aparate care deja au fost folosite. Chiar daca aparatele de sudura second hand au fost folosite asta nu inseamna ca nu mai functioneaza. Aparatele de sudura second hand pot fi in perfecta stare de functionare. O alta diferenta dintre un aparat de sudura second hand si unul nou o face pretul. Intotdeauna pretul unui aparat de sudura second hand va fi mai scazut decat al unui aparat de sudura de acelasi fel nou. Aparatele de sudura second hand pot fi disponibile si cu accesorii. De exemplu sunt aparate de sudura mig mag second hand care pot fi achizitionate cu tot cu manusi, masca, ochelari, costum de protectie etc. Accesoriile aparatelor de sudura second hand difera in functie de tipul aparatului. Este posibil ca pentru un pret mai redus, chiar cumparatorul sa renunte la achizitionarea accesoriilor. Insa, acest lucru nu este indicat.

Aparatele de sudura second hand se pot gasi online, pe siteurile specializate sau pe siteurile de anunturi. Aparatele de sudura second hand pot fi achizitionate din targuri, piete, bazar etc. Este dificil de gasit un aparat de sudura second hand in lanturile de magazine de specialitate. Motivele dificultatii de a gasi un aparat de sudura second hand in aceste locuri sunt simple. In primul rand, majoritatea firmelor de acest gen sunt si producatoare de masini si unelte. Vinderea aparatelor de sudura second hand le-ar putea diminua productia. In al doilea rand aparatele de sudura second hand tin piata pe loc. Pentru ca tehnica sa poata evalua, este nevoie de cerere pe piata. Daca piata prefera aparatele vechi acest lucru nu mai este posibil.

Aparatele de sudura second hand pot fi o buna investitie pentru orice persoana care nu face o meserie din sudura. Achizitionarea unor aparate de sudura pe stator de electromotor second hand, de exemplu de catre o firma de constructii, producatoare de masini sau de un service nu este o idee buna. In astfel de domenii sunt necesare aparate si masinarii noi, care sa dea randament la sudarea in masa.
 

Sondaje

Cunoasteti toate tipurile de aparate de sudura?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com